6720 Szeged, Tisza Lajos körút 76. +36 62/420-945 +36 62/551-940

Cégünkről

A vállalkozók és nem vállalkozók egyaránt egy cég tönkremenetelét kizárólag negatív eseményként hajlandók értékelni, s minden esetben úgy gondolják, hogy az valaki bűnös mulasztásának az eredménye. Az én felfogásom szerint a csődben is keresni kell a jót. Ha nem fogunk hozzá, lemondunk az akármekkora esélyről is, hogy a magunk javára fordítsuk, vagy a hátrányos következményeket enyhítsük. A csődöt, vagy a felszámolást tekintsük a folytathatatlan befejezésének, valami rossztól való megszabadulásnak, s igyekezzünk a lehető legtöbb kapacitást, lehetőséget megmenteni, újjászervezni. Lehet, hogy ezt egy új tulajdonos fogja már  megtenni, akkor örüljünk az ő sikerének vagy szerencséjének, azzal nem leszünk kevesebbek.
 
A Horizont Holding Zrt. a gazdasági tanácsadói tevékenységének középpontjába mindig a kapacitások és lehetőségek megőrzését állította - akár a bíróság által kijelölt felszámolóként, akár az ügyfél által megbízott szakértőként is járt el.
 
A Horizont Holding Zrt. a bíróság által kijelölt felszámolóként (végelszámolóként) mindig fokozottan ügyelt az etikai normák betartására, mert az idegen vagyonnal való gazdálkodás ellenőrzése az érdekelteknek csak utólag, s csak áttételes eljárások útján biztosított, vagyis hiányzik a "fegyveregyenlőség".

A Horizont Holding Zrt. tevékenysége nem csak válságtanácsadásra, felszámolásra terjed ki. Sok más ok is előidézheti egy cég átszervezésének, újjászervezésének szükségességét. Napjaink jogalkotási dömpingje, az üzleti konstrukciók fejlődése, a közgazdasági környezet módosulása, a személyes viszonyok változása mind, mind kiválthatja, hogy egy vállalkozásnak tanácsadóra van szüksége.
 
Cégünk szakértőben sose szenvedett hiányt, bő másfél évtizedes tevékenykedésünk során meg tudtuk tartani a megfelelő erkölcsi tartással rendelkező, hosszútávú gondolkodásra képes, szakmailag átlagon felül képzett, több irányban felkészült munkatársakat. A tanácsadói tevékenység nem látványos, azonban sok mindent előmozdító eleme a korrekt számviteli és irodai adminisztráció. Mi ezzel a feltétellel is rendelkezünk.
 
Előfordul, hogy az ügyfél elvtelen, személyes kapcsolatokon alapuló előnyök elérését kéri. Ez kétélű fegyver, hiszen az ilyen előnyökre igaz a mondás: "a korrupciót nagyon tudom utálni (ha kihagynak), a korrupciót nagyon tudom szeretni (ha bevesznek)". Az az előny azonban tagadhatatlan és elkerülhetetlen, hogy az érvelésre mindenki jobban odafigyel, ha olyantól származik, aki rendszeresen színvonalas munkát végez, aki nem esik a mulasztás hibájába, akinek a kapcsolata a hatóságokkal, bíróságokkal régóta korrekt, és semmilyen körülmény nem árnyékolja megítélését. A Horizont Holdin Tanácsadó Zrt. ezek a cégek közé tartozik.
 
Ügyfeleink a legkülönbözőbb feladatok elé állítanak minket. Ezek a problémák a legritkábban egyszakmásak. Számviteli szakembereink már otthonosan mozognak a jog világában, jogászaink közül többen közgazdasági diplomával is rendelkeznek. Műszaki szakértőink számára egyik világban való eligazodás sem jelent nehézséget, ráadásul a környezetvédelemre is kitekintéssel rendelkeznek.
 
Ki sokat markol, keveset fog. Ezért a támogatási pályázatokkal való bíbelődést átengedtük másoknak. Az alapvető ismeretekkel mi magunk is rendelkezünk, de inkább partneri kapcsolatot alakítottunk ki néhány sikeres "pályázatíró" céggel.

Várjuk a lehetőséget, hogy Önnek is szolgáltathassunk. Ajánlom magamat.


Dr. Munz Károly
vezérigazgató

Horizont Holding Zrt. irodái:

 • 6720 Szeged, Tisza Lajos körút 76.
 • 7623 Pécs, Rákóczi út 24-26.
 • 5600 Békéscsaba, Szent István tér 1.
 • 6100 Kiskunfélegyháza, Dr. Hollós Lajos u. 14. fszt. 3.
 • 7140 Bátaszék, Szabadság u. 13.
 • 7400 Kaposvár, Fő u. 50.
 • 1142 Budapest, Kassai u. 152.
 • 2931 Almásfüzitő, Sport u. 3. I. 9.
 • 3980 Sátoraljaújhely, Dohány u. 1-3.
 • 5000 Szolnok, Mártírok útja 51.
 • 3240 Parád, Peres u. 5.
 • 4200 Hajdúszoboszló, Hóvirág u. 15.
 • 2721 Pilis, Temető u. 12.
 • 4400 Nyíregyháza, Geduly Henrik u. 12.
 • 2400 Dunaújváros, Papírgyári út 49.
Pályázatok
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO